GlitterDrip

GlitterDrip 🌟 Alt du behøver å vite om vårt spiselige glitter! 


Tilsett en klype eller to (ca. 0.2g-0.5g) med glitter til din drikke eller mat for å skape en glitrende og magisk effekt - Slik vil du imponere enhver gjest!

Glitteret er helt smak- og teksturløst. Det er ikke sukkerbasert, og vil dermed ikke løse seg opp og “forsvinne” ved bruk i væske. Det inneholder helt naturlige fargestoffer og mineralet Mica som er helt ufarlig å innta eller påføre huden. Du har kanskje hørt om Mica før? Det er det samme mineralet som tilsettes i mineralsminke og har blitt brukt helt siden 1970 tallet.

Hva er spesielt med GlitterDrip?
GlitterDrip er produsert spesielt for å bevege seg i drikkevarer over lang tid. Lignende produkter som f.eks konditorfarge er vanligvis i hovedsak produsert til bruk i mat, og vil ofte synke til bunn eller flyte til toppen av væske etter kort tid. Det er også i noen tilfeller vanskelig å oppnå ønsket farge i kakefyll eller glasur med konditorfarge. Med GlitterDrip får du til ønsket farge raskt grunnet den sterke pigmenteringen og vårt brede fargeutvalg.

To ulike teksturer på vårt glitter
Vi tilbyr 11 ulike farger GlitterDrip, hvor to av fargene (“Silver White” og “Champagne Gold” er litt mer grovkornet enn de andre. Disse vil derfor i større grad glitre ved bruk, mens de resterende vil ha mindre partikler og dermed skimre. “Silver White” og “Champagne Gold” er også superfine å blande med de andre fargene for å få et enda mer glitrende resultat!

 

Se glitteret i action!


DIY Glitter i Drinker: 

 1. I hvilken som helst drink, vin, eller drikke (med eller uten alkohol, det har ingen forskjell) tilsett en klype eller to (ca. 0.2-0.5g), rør rundt og se magien utfolde seg. I videoen demonstrer vi forskjellen mellom de to teksturene av glitter som vi tilbyr.

 


DIY "Magisk" Kakao som barna elsker:

 1. Tilsett mellom 0.2-0.5g "Gold" og "Champagne gold" GlitterDrip i ca. 2dl kakao. 

 2. Dryss ønsket mengde "Champagne gold" over krem hvis du ønsker dette i tillegg. 


 DIY Farge til Glasur:

1. Tilsett mellom 1-3g GlitterDrip (avhengig av mengde glasur, og ønsket styrke på farge) i ferdig glasur. Du kan også tilsette ønsket farge med ca. samme mengde direkte i selve muffins/kake-røren for å farge disse også. 

 2. Dryss GlitterDrip over muffins/kaker etter du har påført glasuren for å skape en enda tydeligere glitter effekt. 

 

 
Det kommer snart mer innhold! 

Vi brenner for smarte- og innovative produkter.
Vår ambisjon er å tilby det nyeste og beste på markedet!

Med nå over 10.000 fornøyde kunder tilbyr Friskt Hjem produkter som gjør hverdagen enklere, interiør som frisker opp hjemmet, og morsomme produkter som er utenom det vanlige. Hos FrisktHjem.no finner du alltid de nyeste trendene, og de smarteste produktene, til de laveste prisene.

God Kundeservice

Vi har et dyktig team av dedikerte hjelpere hos oss! Disse sitter klare for å svare på alle dine spørsmål eller hjelpe deg med en ordre.

Et Stort Vareutvalg

Vårt varesortiment øker kontinuerlig. Men det øker ikke uten mål og mening. De produktene vi legger inn har alltid blitt grundig testet og vurdert.

Frakt og Levering

Hos FrisktHjem vil vi sørge for effektiv og enkel levering av din ordre!

Vi tilbyr derfor levering i postkassen som standard, med mulighet til levering på dørmatten. Dersom det ikke er plass i postkassen vil pakken bli levert til ditt lokale utleveringssted.